Wie ben ik?

                                                                                 

Mijn naam is Maike ten Brink, een dynamische ondernemende vrouw, echtgenote van Jurgen en moeder van 3 kinderen, Jelte, Merijn en Sterre en baasje van onze eigenwijze jack Russel Pien. Nu al ruim 10 jaar eigenaar van de webwinkel en bijna 10 jaar van de winkel, "Stoer & Sfeer". Een leuke en gezellige winkel met woonaccessoires, cadeaus en lifestyle. Deze winkel is gevestigd in Doetinchem.

Het is ontstaan door een uitgelopen hobby. Altijd op zoek naar leuke accessoires voor in huis. Altijd bezig om mijn huis te veranderen zodat het past bij mijn stijl en bij de trends die er op dat moment zijn.

Sinds kort mag ik mijzelf ook interieurstylist noemen, ik heb onlangs de opleiding tot Interieurstylist afgerond en wil ik naast het verkopen van leuke artikelen ook advies geven over de inrichting. Inmiddels ook de opleiding binnenhuisarchitectuur afgerond om het interieuradvies te kunnen uitbreiden met advies over indelingen en functie binnen de ruimtes.

In mijn winkel in Doetinchem kan ik mijn helemaal uitleven op mooie accessoires en meubels. Ik heb de volgende merken:

. HKliving . House Doctor . Nordal . Madam Stoltz . Bastion Collections . Bloomingville . Urban Interiors . Home Society . VTwonen . Woood . Dirty Old Canvas . Jots . Paperfuel . Texelana . Janzen . Bag2bag . Nicolas Vahé . Puur Zeep . Mijn Stijl . Zuiver . Dutchbone . Van René . Present Time . Zoedt . Urban Cotton . Papierpleziertjes . Context Cards . Humble Lights . MrsBloom . Urban Cotton . 

Ik heb niet alles van alle merken in de winkel, maar ik kan bijna alles voor je bestellen vaak met een leuke korting. Verder ga ik 1 per maand op inkoop voor leuke aanvullende accessoires. En ongeveer 4 keer per jaar bezoek ik inspirerende beurzen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe en toekomstige trends.

Wil je nog andere informatie van mij, aarzel niet maar neem contact met mij op.

 

 

 

 

 

© 2018 - 2024 Sens by Maike | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel